logo
logo
 • ONTMOET ONS TEAM

  WIJ STAAN VOOR U KLAAR

  BEL ONS

Over ons

Nissan SERVAYGE

Sinds begin jaren ’70 is Autogroep Servayge een gevestigde waarde in de regio. Het familiebedrijf heeft vier vestigingen met het officiële dealerschap van Nissan, Hyundai, Maxus, MG en Suzuki in Zwevegem, Menen, Deinze en Gent. Ons deskundige team streeft naar hoge klantentevredenheid en wij hanteren een open bedrijfscultuur met eerlijke communicatie, ook richting de klant.
Servayge biedt een volledige service, met gepersonaliseerd advies over de nieuwe of occasiewagen die bij uw wensen past. Wij kunnen voorzien in verzekering en financiering, zetten uw wagen technisch klaar met de wettelijke voorzieningen en monteren de gekozen accessoires. Ook een lakpantser en bedrijfsbestickering behoren tot de mogelijkheden. Rijdt u elektrisch, dan kunt u gebruikmaken van onze laadstations.
U kunt ook bij ons terecht voor klein of groot onderhoud, aircoservice, schadeherstel, technische inspectie, extra accessoires en winter- en zomerbanden, inclusief stockeermogelijkheid. Maak direct een afspraak met onze werkplaats of kom naar onze showroom, welkom bij Autogroep Servayge!

Nissan staat ver qua technologie. En veiligheid voorop, zoals de autonome noodstop reeds op een basismodel. De prijs-kwaliteit verhouding is correct en verdere pluspunten zijn de levenslange assistance, de YOU+NISSAN app en de Nissan klantenbelofte. Vanwege dit alles staat Servayge achter Nissan!

CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten