logo
logo
 • NISSAN TOWNSTAR

  TOWNSTAR VAN, OOK BESCHIKBAAR ALS 100% ELEKTRISCH

Catalogusprijs*

€ 27.500

Actieprijs vanaf*

€ 24.500

U bespaart*

€ 3.000

Of al vanaf € 179/maand!
Aanbevolen catalogusprijs*

€ 27.500

Actieprijs vanaf*

€ 24.500

5 JAAR GARANTIE, 160.000 KM*

UITGERUST MET ELEKTRISCHE MOTOR + BATTERIJPAKKET

LAADVERMOGEN 3,9M3

ONZE STOCK

ONTDEK ONZE VOERTUIGEN

Sorry, we hebben momenteel geen voorraad. Bekijk onze andere voertuigen hieronder.

Bereken uw inruilprijs

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

TOWNSTAR IS DE STAP VOORUIT

NISSAN TOWNSTAR

EFFICIËNT EN STABIEL LADEN

Met de TOWNSTAR kunt zich 100% ecologisch verplaatsen en rijdt u op groene stroom in alle zones. Lange afstanden vormen ook geen probleem meer. Uw elektrische TOWNSTAR laden is heel eenvoudig en de mogelijkheden zijn enorm uitgebreid. Uw Nissan verdeler biedt verschillende AC-laders voor thuisgebruik aan. Onderweg heeft u toegang tot wel 40 000 openbare oplaadstations binnen Europa, waaronder meer dan 7000 snelladers.

NISSAN TOWNSTAR

VOOR ZELFZEKERE PRESTATIES EN INDRUKWEKKENDE BESPARINGEN

U kunt uw gloednieuwe Nissan TOWNSTAR helemaal afstemmen op uw bedrijf.

TOWNSTAR VAN

NIEUWE VORM VAN RIJPLEZIER

Met de TOWNSTAR beleeft u het rijplezier van morgen. De auto beschikt over een automatische versnellingsbak zodat u niet meer hoeft te schakelen en geniet van een comfortabel en stil rijgedrag.

De TOWNSTAR is uitzonderlijk uitgerust met alle systemen en assistentiefuncties als een personenwagen. De Nissan Intelligent technologieën waarschuwen u voor potentiële gevaren op de weg. Ze geven u ook visuele en hoorbare meldingen om het risico op een botsing of de gevolgen ervan te beperken. U heeft alles binnen handbereik.

TOWNSTAR VAN

IDEAAL VOOR UW ELEKTRISCH WAGENPARK

Overschakelen op een elektrische bestelwagen, daar zijn verschillende goede redenen voor. Het is financieel aantrekkelijk dankzij de fiscale voordelen en de lagere TCO. De TOWNSTAR draagt bij tot een betere luchtkwaliteit doordat de wagen geen CO₂ uitstoot. Bovendien is het is financieel aantrekkelijk aangezien het laden van de wagen voordeliger is dan het tanken van fossiele brandstoffen.

TOWNSTAR VAN

HET MOBIEL KANTOOR

De TOWNSTAR is afgewerkt met hoogwaardige materialen en een ergonomisch design. Dankzij het ontwerp kan u genieten van uw apps en ook berichten sturen naar uw collega’s en klanten. Bovendien krijgt u er nog aanpasbare opbergmogelijkheden en werkruimten bij op zodat u ook tijdens het remote werken en onderweg beschikbaar en georganiseerd blijft.

NISSAN BESTELWAGENS MET 5 JAAR FABRIEKSGARANTIE

NISSAN TOWNSTAR

DIT IS VEEL MEER DAN EEN GARANTIE EN HOUDT IN:

5 jaar of 160.000 km bescherming van bumper tot bumper.
5 jaar garantie op het spuitwerk – dekt de carrosserielak.
5 jaar garantie op originele onderdelen en accessoires
5 jaar pechhulp onderweg – dekt autopech, ongelukken en incidenten
niet-gedekt door de constructeurswaarborg zoals een lekke band of
verloren sleutels. 

12 jaar garantie tegen corrosie voor de Nissan TOWNSTAR.
Volledig overdraagbaar.

GLOEDNIEUWE NISSAN TOWNSTAR

NISSAN TOWNSTAR

DE NIEUWE STANDAARD

De Nissan TOWNSTAR bepaalt de standaard voor bestelwagens.

AANZIENLIJKE LAADRUIMTE

OPENING ACHTERDEUREN

Inladen was nog nooit zo gemakkelijk als bij de TOWNSTAR. De laadruimte biedt voldoende plek voor twee standaard Europallets.

VASTZETTEN - STALEN DAKREK

UW LADING VEILIG OP ZIJN PLEK IN TOWNSTAR

Wat u ook vervoert met de TOWNSTAR, u zal versteld staan van de aanzienlijke laadruimte met meerdere bevestigingspunten zodat uw lading veilig op zijn plek blijft zitten.

AFNEEMBARE TREKHAAK

VOLDOENDE KRACHT OM AANHANGWAGENS TE TREKKEN

De gloednieuwe Nissan TOWNSTAR beschikt over voldoende kracht om aanhangwagens te trekken. De bestelwagen is uitgerust met een afneembare trekhaak. U kiest zelf wanneer u de trekhaak gebruikt of wanneer u voor een strakke look gaat.

ASSISTENTIE TIJDENS HET RIJDEN & VEILIGHEIDSTECHNOLOGIEËN

NIEUWE TECHNOLOGIE

Nissan innoveert door geavanceerde en nuttige technologie voor iedereen toegankelijker te maken. Onze Nissan technologie is gebruiksvriendelijk, dus rijden wordt veiliger en leuker. Dankzij apparatuur om afleiding van de bestuurder te beperken en de nieuwste veiligheidsvoorzieningen is de Nissan TOWNSTAR de intelligente keuze in bestelwagens.

ZORGELOOS PARKEREN

Dankzij de 360°-beeld camera’s in uw TOWNSTAR kunt u moeiteloos manoeuvreren en parkeren.

APPLE CARPLAY & ANDROID AUTO™

Blijf verbonden met uw wereld, waar u ook bent. De compatibiliteit met Apple Carplay® en Android auto™ (*) geven u toegang tot de berichten, muziek en app’s op uw smartphone.


Totaalvoordeel bestaat uit een dealerkorting (€ 2.000) en een Trade-in Bonus (€ 1.000) en is geldig bij aankoop van een Nissan Townstar Combi Acenta.* De tarieven en prijzen op de website zijn indicatief voor een Nissan TOWNSTAR COMBI met benzinemotor en gelden slechts op de datum waarop ze worden verstrekt en kunnen zonder verwittiging worden aangepast. De weergegeven prijzen voor nieuwe voertuigen zijn de aanbevolen maximumprijzen in euro, voor het beschreven model dat kan verschillen van het afgebeelde model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding, die slechts indicatief is). De prijzen zijn slechts indicatief en gelden niet als aanbod om te contracteren. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod.

* 5 jaar/160.000 km (wat er eerst voorvalt) fabrieksgarantie voor de bedrijfsvoertuigen (met uitzondering van de Nissan e-NV200: waarvan op de accucapaciteit 8 jaar / 160.000 km en voor de rest van het voertuig 5 jaar / 100.000 km is gegarandeerd*). 12 jaar garantie tegen corrosie behalve voor Nissan NT400. Onbeperkt aantal kilometers voor garanties op het spuitwerk, originele onderdelen en accessoires, pechhulp onderweg en corrosie. Zie het Nissan-garantieboekje voor meer informatie.

*Inclusief 3 jaar fabrieksgarantie en 2 jaar uitgebreide garantie.

© 2020 – Alle rechten voorbehouden.

CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten