logo
  • STERK DESIGN, SLIM GEMAAKT

    NISSAN NAVARA

Aanbevolen catalogusprijs*

44.413€

Nu aan*

37.513€

Aanbevolen catalogusprijs*

44.413€

Nu aan*

37.513€

Vanaf 6.1 L/100 KM

CO2 159 G/KM

1,156 maximaal laad vermogen

Bereken uw inruilprijs

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

* Verplichte velden

DESIGN

NISSAN NAVARA

UITDAGENDE 4X4 PICK-UP

STOER IS NU SPORTIEF

Het opvallende ontwerp, de vloeiende aerodynamische vormen en de unieke LED-verlichting op de Tekna uitvoering doen denken aan een gespierde atleet in een maatpak.

DÉPASSEZ LES ATTENTES

VOYAGEZ EN PREMIÈRE CLASSE

Aan de buitenkant is het een 4×4 pick-up. Aan de binnenkant lijkt de Nissan NAVARA meer op een hoger segment personenwagen. Kom tot rust in de comfortabele stoelen die de rug ondersteunen. Stel de twee-zone automatische klimaatbeheersing in (vanaf N-CONNECTA). Bewonder het ergonomische ontwerp van het dashboard en de hoogwaardige materialen. Heeft u nu een andere mening over het interieur van een 4×4?

 

 

OPVALLEND DESIGN

EERSTE INDRUK

Stoer en stijlvol, dat is de Nissan NAVARA 4×4. De stoere motorkap en de breed gevormde zijkanten stralen kracht uit, terwijl de chromen spiegels, portiergrepen en grille voor een chique accent zorgen. Dit wordt verder geaccentueerd door de lichtmetalen velgen en de aerodynamische dakrails van de Double Cab.*

* De opgesomde specificaties verschillen per uitrustingsniveau

EEN SPORTIEVE LOOK

ACHTERKLEPSPOILER

 De spoiler op de laadklep zorgt voor een sportief accent en ondersteunt de verbeterde aerodynamica van de Nissan NAVARA 4×4.

 

EEN ONTSPANNEN RIT

EERSTEKLAS COMFORT

De airconditioningopeningen (optioneel of VISIA) achterin houden passagiers comfortabel ongeacht de buitentemperatuur. De zithoek van de rugleuning van de achterstoelen is verbeterd van 18° naar 23° voor meer comfort voor de passagiers achterin.

LAAD MAAR VOL

VEILIG EN EENVOUDIG

KLAAR VOOR HET ZWARE WERK

 De Nissan NAVARA 4×4 is speciaal ontwikkeld voor zwaarder werk en -ladingen. In- en uitladen is eenvoudig dankzij de lichtgewicht achterklep. U kunt uw lading ook snel vastzetten dankzij Nissan’s revolutionaire C-Channel bevestigingssysteem (vanaf ACENTA), waarmee u ladingen in alle soorten en maten aan de drie zijwanden van de laadbak kunt vastzetten.

 

 

VERMOGEN EN EFFICIËNTIE

DIESELZUINIGHEID, TWINTURBO-PRESTATIES

LAAGSTE BRANDSTOFVERBRUIK IN HET SEGMENT

De 2,3 liter turbodieselmotor heeft over miljoenen kilometers bewezen dat vermogen goed samengaat met brandstofefficiëntie ongeacht of u nu een zware lading een berg op sleept of in ruw terrein rijdt. De Nissan NAVARA 4×4 biedt twee motorvermogens; 160pk met enkele turbo en de krachtige 190pk met twinturbo. Er zijn dus voldoende pk’s en een koppel tot zelfs 450 Nm. Met een gecombineerd brandstofverbruik vanaf 6,4 l/100 km en een CO₂ vanaf 169g/km hebben we een motor ontwikkeld die meer prestaties, combineert met toonaangevende brandstofefficiëntie.

RUIMTE GENOEG

KINGSIZE LAADBAK

Op zoek naar een veelzijdig en multifunctioneel voertuig in plaats van een simpel werkpaard? De Nissan NAVARA Double Cab heeft een vijf-link achterwielophanging met schroefveren voor superieur rijcomfort – uniek  op de Europese markt voor 1-tons pick-ups.

 

OVERAL ELEKTRICITEIT

DE STEKKER ERIN

Stroom waar en wanneer u die nodig heeft. De Nissan NAVARA heeft drie 12V-aansluitingen in de cabine, zodat u overal verlichting kunt aansluiten of gereedschap kunt opladen als u aan het werk bent.

AAN ALLES IS GEDACHT

VERHOOGDE VEELZIJDIGHEID

De dakrails op de Nissan NAVARA TEKNA zijn ontworpen om de luchtweerstand te verminderen en zijn ideaal voor bijvoorbeeld grote bagage of fietsen.

GEBOUWD VOOR BIJNA ALLES

STERK VANAF HET CHASSIS

Met het volledig afgesloten kokerbalk-ladderchassis is de Nissan NAVARA 4x4 één van de robuustste voertuigen die Nissan ooit heeft gebouwd. Dat betekent dat de wagen dag in, dag uit, echt overal tegen bestand is. Ervaar het wildste landschap als een wandeling door de stad. De ophanging van de Nissan NAVARA 4x4 maakt licht werk van terreinen met een hellingsgraad tot wel 31°. Nog beter is dat voor meer grondspeling, kwetsbare onderdelen boven het chassis werden gemonteerd, zodat zelfs rijden op rotsachtig terrein even eenvoudig is als op een grindpad.

HET GEHEIM ZIT HEM IN HET CHASSIS

De Nissan NAVARA 4×4 heeft een afgesloten kokerbalk-ladderchassis gemaakt van extra sterk hoogwaardig staal. De verbeterde robuustheid levert indrukwekkende prestaties op alle soorten terrein.

 

VIJF LINK WIELOPHANGING VOOR BETER RIJGEDRAG

De verfijnde voorwielophanging met dubbele draagarmen wordt gecombineerd met een multi-link achterwielophanging met schroefveren voor meer comfort en een beter laadvermogen. Het vijf-link systeem betekent een verbeterde aslocatie en een sportiever rijgedrag.

 

Notre Stock

Découvrez nos véhicules


DISCLAIMER

Aanbevolen catalogusprijs is de maximaal aanbevolen prijs incl. BTW voor het beschreven model, dat kan verschillen van het afgebeeld model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding). Actieprijs is een promotionele prijs incl. BTW (onderworpen aan voorwaarden). Deze prijzen gelden niet als aanbod om te contracteren. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod. De korting is uitzonderlijk geldig van 01/10/2019 tot 31/10/2019. De korting van €5.000 op alle NAVARA-uitvoeringen geldt op de consumentenadviesprijs inclusief de dealerkorting van de Nissan NAVARA. De kortingen zijn inclusief BTW en uitsluitend geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan NAVARA. De overnamepremie: bij aankoop van een Nissan NAVARA, tussen 01/10/2019 en 31/10/2019 biedt Nissan u een overnamepremie tot € 1.500 voor uw huidige wagen, op basis van de Federauto tarieven. Contacteer uw Nissan-concessiehouder voor meer informatie omtrent de eventuele overnameprijs van uw wagen. Alle promoties zijn geldig voor particulieren, behalve uitzonderingen, voor nieuwe voertuigen besteld bij een deelnemende concessiehouder van 01/10/2019 tot 31/10/2019. Naargelang de versie kunnen bepaalde uitrustingen en/of kenmerken hetzij standaard, hetzij als optie, hetzij als toebehoren beschikbaar zijn, niet beschikbaar of verschillend zijn op het moment van de aankoop. De foto’s kunnen afwijken van de beschreven versies. Alle promoties zijn geldig voor particulieren, behalve uitzonderingen, voor nieuwe voertuigen besteld bij een deelnemende concessiehouder van 01/10/2019 tot 31/10/2019. Naargelang de versie kunnen bepaalde uitrustingen en/of kenmerken hetzij standaard, hetzij als optie, hetzij als toebehoren beschikbaar zijn, niet beschikbaar of verschillend zijn op het moment van de aankoop. De foto’s kunnen afwijken van de beschreven versies. Gem. gecombineerd verbruik: 8,6 – 9,6 l/100 km – CO2-uitstoot: 227 – 252 g/km (WLTP). De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of niet worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.

CONTACTFORMULIER

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

CONTACTFORMULIER

* Verplichte velden

Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

Onze acties

ONZE STOCK

CONTACTEER ONS

Onze diensten